Ny examinerad!

Äntligen, jag menar ÄNTLIGEN!!
Färdig med skolan så skönt även om det har varit intressant och lärorikt. Men samtidigt otroligt jobbigt att jobba lite mer än 100% och plugga distans på heltid.
Men nu har jag papper på att jag är Undersköterska. Jag har redan börjat leta annat så smått är så otroligt trött på att jobba som samordnare i vård av flera olika anledningar som jag av flera skäl nog inte bör skriva om här.
 
Men en glädjens dag idag i alla fall och det var så skönt att sätta sig i bilen efter och bara pusta ut och känna att jag kunde åka hem utan en massa måsten hemma.
Jag slappar idag med andra ord.
Äter kvarg med bär och kokt ägg på knäckebröd till middag idag och kollar serier på netflix, glammigt? Nä men så skönt efter att ha haft tusen måsten i 1 år nu när man kommit hem från jobbet.
Ska lägga mig tidigt ikväll för att ha massor med energi imorgon och köra extra hårt på gymmet för att fira.
 
Ha en fin kväll.
 
 
 
 
 

Hjärnsläpp.

Som jag skrev innan håller jag på med mitt examensarbete och har kört fast. Hur svårt ska det vara att skriva ihop ett arbete om ett ämne/område jag kan prata om/ utföra i sömnen? 
Tar en paus just nu för att äta lite och ta en kvällspromenad med Ronja .
Upp och hoppa.

Det kunde ha varit en underbar söndagsmorgon men jag känner mig lite stressad över ett slutarbete i min utbildning som ska vara klart senast på tisdag och då ska det också redovisas.
Jag har skjutit på detta så länge nu även om jag vet precis vad jag ska skriva men varje gång jag ska börja formulera det så blir det en total röra i mitt huvud och jag får bara ner ordbajs i Office dokumentet.
Nåja det ska nog gå bra och det ska bli färdigt idag för imorgon har jag ingen tid över för det.
 
Jag har börjat morgonen på bästa sätt med en morgonrunda med Ronja och sen lite frukost till nya Greys anatomy.
Nu ska jag bara smälta frukosten sen blir det ett bröst + magpass på gymmet.
 
Just nu kör jag tunga set på gymmet 5*5, just bröst är min största svaghet på gymmet så där jobbar jag extra hårt just nu.
Dagens pass blir:
Bänkpress
Lutande bänkpress
Flyes med hantlar
Hantelpress
Över och undersida i kabelcrossen
Brutalbänken
Magmaskin
Sit ups på boll och vanliga på golvet "over head to toes"
Plankan
 
Nu ska jag göra mig klar här.
 
 

Äntligen ses vi igen!

Okej min blogg har varit ned stängd i något år nu, men jag har bestämt mig för att börja blogga lite igen.
Jag kommer inte blogga som förut utan denna gången kommer jag skriva om precis det jag vill. Förr skrev jag om min viktresa, lchf och träning nu kommer jag skriva om mat/bakning, träning och livet i allmänhet.
Jag har lagt på mig de mesta av den vikt jag tappade för något år sedan men numer så väljer jag att äta det jag känner för och tränar för att det är roligt, självklart vill jag bli av med vikt men det får ta den tid det vill och jag har helt andra mål med hela den resan nu är vad jag hade då. Jag kommer skriva ett eget inlägg om detta.
 
Massor har hänt sen sist och jag kommer dela med mig av det också.
Jag har även varit inne och tagit bort större delen av mina gamla inlägg av privata själv.
 
Ser att en del har kikat in på bloggen lite då och då hoppas ni vill stanna kvar här nu och att de gamla läsarna kommer tillbaka tillsammans med nya.
 
Nu njuter vi helg så återkommer jag med lite trevlig läsning senare.
 
 
 

RSS 2.0